Testare PATCH pentru depistarea eczemelor conform standardelor europene

Testare PATCH pentru depistarea eczemelor conform standardelor europene

Calitate, comfort și precizie suedeză cu European Baseline Series cu IQ Ultimate™ acum si in Targu Mures, la Lotus life.

‼️Testare PATCH pentru depistarea eczemelor (dermatită de contact, alergică) conform standardelor europene (actualizate în 2019) cu materiale de ultima generație, care ofera paciențiilor comfort maxim, fără limitarea activitațiilor zilnice!!!

Oare pot să tratez eczema sau să previn⁉️

ECZEMA (dermatita) este o afecțiune care apare ca o inflamație a pielii.
Există diferite tipuri de eczeme și motivele care stau la baza acestora variază.
Cauza eczemei poate fi:
• Moștenit și cronic după natură
• Declanșat de substanțe iritante
• Declanșat de reacții alergice.
Eczemele declanșate de reacții alergice, Dermatita de Contact Alergic (ACD), apar pe pielea persoanelor care au dezvoltat o alergie la contact.
Alergiile de contact nu sunt moștenite, sunt dezvoltate în timp, expunând pielea la anumite substanțe. Substanțele care provoacă alergia de contact se numesc haptene. Odată ce contactul alergic a fost dezvoltat, pielea va inflama atunci când este în contact cu un hapten care a provocat alergia.
Cauzele comune ale alergiilor de contact sunt substanțele care se găsesc în produse cosmetice, parfumuri și bijuterii. Acestea includ:
• Metale: nichelul, cromul și cobaltul sunt trei haptene bine cunoscute
• Conservanții: conservanți găsiți în produse cosmetice și șampoane, cum ar fi metilizotiazolinona, formaldehida și Quaternium 15
• Parfumuri: multe parfumuri utilizate în parfumuri și produse parfumate sunt alergene, inclusiv substanțe precum Linalool, Limonene, Lyral și Myroxylon Pereirae Resin
Pentru a afla dacă eczema dvs. este cauzată de alergie de contact, trebuie să efectuați un test cutanat/patch test (cu plasture). Testele patch sunt efectuate de alergologi, la care sunteți referiți de medicul dumneavoastră de familie sau dermatolog.

TESTAREA PATCH este un test de provocare în care diferitele haptene sunt aplicate în unitățile de testare apoi care sunt tapetate pe pielea dumneavoastră. La persoanele cu alergie de contact, testul Patch va avea ca rezultat reacții alergice în miniatură. Reacția imunologică se dezvoltă pe parcursul a 2-4-7 zile, ceea ce necesită ca dumneavoastră, pacientul, să reveniți la clinică pentru interpretarea rezultatului.

 Pentru programări sunați la compartimentul Alergologie la numărul 0721 232232                       

No Comments

Post A Comment

17 + eight =