Consiliere Medicală cu tehnici NLP

Tehnicile NLP vin în întâmpinarea  pacienților interesați de soluții holistice pentru vindecare.

 

Cunostințele cu care vă stau la dispoziție sunt cele acumulate ca medic de specialitate ORL și tehnici cu menirea de a restabili echilibrul între corp, emoții și gândire, denumite Programare Neuro-Lingvistică.

 

În viziunea mea despre vindecarea holistică pacientul vine cu dorința de a fi din nou sănătos și medicul îi oferă cunoștinte și tehnici practice pentru a facilita procesul. Succesul colaborării este vindecare pe toate planurile: corpul, viața emoțională și gândirea.

 

Programarea Neuro Lingvistică ne ajută să înțelegem că majoritatea bolilor sunt o parte din noi, cu un scop pozitiv. Folosind tehnicile NLP constientizăm acest scop și găsim alternative constructive pentru a le atinge. Astfel simptomele noastre pot fi îmblânzite să devină aliații, prietenii, mentorii nostri.

 

Technicile NLP pot fi învățate și repetate în funcție de necesități.

 

Sunt sigură că NLP și consilierea medicală holistică va fi o adevarată revelație pentru cei care își doresc să participe activ în vindecarea lor proprie. Cred că cei dedicați vor părăsi cabinetul medical încrezători în forțele proprii, entuziasmați de scopul pe care și l-au stabilit și ca un partener egal cu medicul lor în acesta aventură numită vindecare.

 

Durata întâlnirilor de consiliere

Prima întîlnire: anamneza și stabilirea scopurilor (durata aprox. 1 oră)

Ședințe de consiliere și tehnici NLP (durata 1,5 – 2 ore)

Scopul acestor întalniri este de a utiliza cat mai eficient  timpul care ne stă la dispozitie pentru a avea rezultate dorite și cât mai rapide.

Frecvența și numărul întâlnirilor este stabilit împreună cu pacientul, nu există un număr minim sau maxim de intâlniri.

Vă astept cu drag!

Orsolya Veress