Centrul de medicină integrativă LOTUS Life

Centrul de medicină integrativă LOTUS Life

09.06.2013

DERMAPEN


Primele paciente mulțumite !!!!

Centrul de Medicină Integrativă Lotus life, prin generozitatea doamnei dr. Varo Eniko, a oferit primelor 5 persoane înscrise în programul Dermapen șansa de a evalua eficacitatea tratamentului DERMAPEN în mod gratuit. Programul a fost ocupat complet și rezultatele au motivat și alte persoane să se programeze !

 

Sunați la 0744-540921 pentru programare !

 

Categorie: Educație pentru sănătate
Postat de: carmen.nicolau

Primele paciente mulțumite !!!!

Centrul de Medicină Integrativă Lotus life, prin generozitatea doamnei dr. Varo Eniko, a oferit primelor 5 persoane înscrise în programul Dermapen șansa de a evalua eficacitatea tratamentului în mod gratuit. 

Rezultatele vizibile au motivat pacientele să revină pentru a întreține efectele evidente de care s-au bucurat. 

Iată ce ne declară una din acestea: 

” Nu fac parte din categoria persoanelor care acordă timp suficiet pentru îngrijirea tenului deoarece timpul este principala mea problemă. Am fost atrasă de această tehnică tocmai pentru că propunea un program fiziologic de regenerare a tenului fără să implice timp și efort repetat din partea mea. 

Ședința a avut loc într-un cadru armonios și mi-a asigurat sentimentul de siguranță, fiind efectuată de unul din cei mai cunoscuți specialiști din domeniu: doamna dr. Varo Eniko.

Ținuta și aspectul fizic al doamnei doctor a avut un impact puternic în momentul în care am realizat că mă voi supune unei tehnici minim invazive. Tenul doamnei doctor este dovada certă că medicina a avansat foarte mult în acest domeniu și că putem spera să arătăm bine la orice vârstă.

Experiența, ascunsă sub anii pe care doamna doctor nu-i arată, a conferit siguranță și confort psihic. 

Procedura s-a desfășurat fără anestezie și fără discomfort prin simplul fapt că mi s-a explicat ce mi se face și la ce să mă aștept. 

Efectul imediat a fost de eritem local discret- comparativ cu expunerea la soare- care a durat câteva ore. Începând de a doua zi aspectul feței a evoluat progresiv dând senzația că mă întorc în timp. Am simțit o bucurie profundă care m-a însoțit în fiecare dimineață, tot mai mult. 

Mulțumesc din suflet pentru șansa oferită și recomand tuturor persoanelor care au încredere în ele să se adreseze Centrului de Medicină Integrativă ”Lotus life” pentru a-și oferi ceea ce merită:  bucuria de a trăi frumos și sănătos.

Cristina