Centrul de medicină integrativă LOTUS Life

Centrul de medicină integrativă LOTUS Life

09.06.2013

TELE- ECOGRAFIA


În continuarea seriei activităților de tele-ecografie, vineri 30 mai 2013 a avut loc prima transmisie life a unei ecografii efectuate de către o persoană fără calificare în domeniu, sub ghidajul expertului de la distanță. 

 

Categorie: Educație pentru sănătate
Postat de: carmen.nicolau

 

 

Continuam să ne respectăm promisiunea făcută pacienților de către Centrul de Medicină Integrativă ” Lotus life” de a aduce ecografia alături de dumneavoastră !

În seria activităților de tele-ecografie, vineri 30 mai 2013 a avut loc prima transmisie life a unei ecografii efectuate de către o persoană fără calificare în domeniu,  sub ghidajul expertului de la distanță. 

Evenimentul a avut loc în cadrul Conferinței Naționale de Ultrasonografie organizată exemplar în acest an de către un grup de specialiști conduși de conf. dr. Ciprian Brisc. 

Premiera deschide drumul unei noi ere în ecografia a cărei aplicabilitate se apropie  tot mai mult de beneficiar: pacientul aflat în dificultate. 

Centrul medical ” Lotus life” prin reprezentantul său dr. Carmen Nicolau, se va implica în continuare în promovarea și extinderea rețelei naționale de tele-ecografie spre beneficiul specialiștilor și al pacienților.

Mulțumim colaboratorilor: prof. dr. Petru Mircea, dr. Titus Șuteu, ing. Adrian Tarța, manager Irina Popovici și as. Marina Nicoară.

Mulțumim pentru susținere doamnei dr. Silvia Dinoiași și dlui Theodor Matei Nicolau !